Tegelvloer egaliseren | De Afbouwbaas

Is de tegelvloer in je nieuwe huis niet helemaal je smaak of wil je gewoon graag een nieuwe vloer in huis? Het uitbreken van de oude tegelvloer kan een flinke klus zijn. Gelukkig is er een andere manier; de nieuwe vloer leggen over de bestaande vloer. Hierbij is het wel belangrijk dat de ondergrond egaal is. De bestaande tegelvloer egaliseren is in de meeste gevallen nodig om een mooi resultaat te krijgen. Op zoek naar egaline voor je tegelvloer egaliseren? Bekijk het assortiment egaline van de Afbouwbaas!

Weten hoeveel egaline jij nodig hebt?
Bereken hier hoeveel egaline jij nodig hebt voor je klus

Waarom kopen bij De Afbouwbaas?

Vóór 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Advies op maat van professionals

Projectkwaliteit producten

Hulp nodig? Whatsapp of bel 0546 307000

Egaline voor het egaliseren van je tegelvloer

Niemand staat te springen om oude tegels uit te breken. Gelukkig is dit in veel gevallen ook niet nodig en kan de tegelvloer onder de nieuwe vloer blijven liggen. In de meeste gevallen is het handig om je vloer dan wel te egaliseren. Het egaliseren van een tegelvloer is noodzakelijk wanneer ze veel oneffenheden hebben of wanneer de vloer glad en vlak moet zijn voor verdere afwerking. Een tegelvloer egaliseren is bijvoorbeeld bijna altijd noodzakelijk voor het leggen van parket of een PVC vloer. Voordat je begint is het belangrijk dat de tegelvloer stabiel, droog en stofvrij is. Strijk de tegelvloer altijd voor met de juiste voorstrijk. In ons assortiment hebben wij een voorstrijkmiddel dat geschikt is voor tegels. Wanneer je voorstrijk hebt gebruikt kun je je vloer gaan egaliseren. In ons assortiment vind je verschillende soorten egaline van het merk Atlas. Zo hebben we Atlas SMS 15 egaline en Atlas SMS 30 egaline. De SMS 15 egaline is een zelf nivellerende egalisatie die beschikt over een uitstekende vloei en daardoor heel eenvoudig aan te brengen is. Deze egaline kan onder andere gebruikt worden onder PVC vloeren, tegels en parket. De Atlas SMS 30 egaline kan naast ondervloer ook gebruikt worden als eindafwerking. Beide soorten zijn egaline geschikt voor vloerverwarming. Na ongeveer 4 uur is de egaline vloer weer beloopbaar.

 

Uitstekende kwaliteit afwerkproducten bij De Afbouwbaas

Tegelvloer egaliseren en op zoek naar geschikte egaline? Dan zit je bij de Afbouwbaas goed! Wij zijn dé online webshop voor het bestellen van egaline voor de tegelvloer. Egaline uit ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een perfecte afwerking van de vloer. Wij vinden service erg belangrijk, op een snelle levering van de egaline kun je dan ook rekenen bij ons. Bestel je voor 12:00 uur? Dan heb je de volgende dag jouw bestelling al in huis of op de zaak. Naast egaline voor het egaliseren van je tegelvloer, hebben wij ook andere afwerkproducten zoals tegellijm, afwerkpleister, voorstrijk en waterdichting. Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over je tegelvloer egaliseren? Neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Nog sneller reactie ontvangen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht. Onze specialisten helpen je graag!

Populair
Best verkochte producten

 14,83 Excl. BTW  17,95 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  13,84
42 +  12,98

 15,29 Excl. BTW  18,50 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  14,26
42 +  13,22

 15,50 Excl. BTW  18,75 incl. BTW

Staffelkorting
8 - 15  14,80
16 - 21  14,10
21 - 41  13,40
42 +  12,90

 19,42 Excl. BTW  23,49 incl. BTW

Staffelkorting
8 - 15  18,70
16 - 21  18,10
21 - 41  17,50
42 +  17,12