Anhydriet vloer egaliseren

Wil jij een anhydriet vloer egaliseren? Een anhydriet vloer is net even iets anders. Over het algemeen is deze vloer sterker, is er minder kans op scheurvorming en bestaat het materiaal uit gerecycled gips, zand, water en hulpstoffen. Anhydriet is dus gipsgebonden en het is daarom verstandig om te egaliseren met een gipsgebonden egaline voor een optimale hechting.

Met een topkwaliteit gipsgebonden egaline maak je eenvoudig de anhydriet vloer glad en recht. Het egaliseren van een ondervloer is zo belangrijk, omdat je een ongelijke ondervloer altijd terug ziet in het eindresultaat. Daarnaast kan een nieuwe parket-, laminaat- of tapijtvloer makkelijker en vlakker worden aangebracht. Bij de Afbouwbaas vind je dé perfecte egaline voor jouw anhydriet vloer!

Heb jij een betonvloer? Lees dan even de pagina betonvloer egaliseren.

Weten hoeveel egaline jij nodig hebt?
Bereken hier hoeveel egaline jij nodig hebt voor je klus

Waarom kopen bij De Afbouwbaas?

Vóór 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Advies op maat van professionals

Projectkwaliteit producten

Hulp nodig? Whatsapp of bel 0546 307000

Topkwaliteit egaline voor jouw anhydriet vloer

Een anhydriet vloer egaliseren doe je voordat je een nieuwe vloer gaat leggen. De Afbouwbaas beschikt over diverse soorten egaline, deze egaline is zowel geschikt voor de doe-het-zelver als voor de professional. Wat een uitstekende egaline is voor het egaliseren van jouw anhydriet vloer, is de Atlas SAM 100. De Atlas SAM 100 is een zelfnivelerende egalisatiemortel op gipsbasis. Kenmerkend is de uitstekende vloei waardoor een zeer vlakke ondergrond gerealiseerd kan worden. Daarnaast is de kans op scheurvorming minimaal. Deze egaline is eenvoudig in gebruik, van topkwaliteit en zorgt voor een perfecte afwerking van de anhydriet vloer. Na het gebruiken van een Atlas SAM 100 is de vloer binnen 6 uur weer beloopbaar.

Dé perfecte egaline voor jouw anhydriet vloer vind je bij De Afbouwbaas!

Ruim assortiment afwerkproducten bij De Afbouwbaas

Dé perfecte egaline voor jouw anhydriet vloer, vind je bij De Afbouwbaas.Bovendien vinden wij een goede service voor de klant ontzettend belangrijk. Wij leveren snel én beantwoorden graag al jouw vragen. Met deskundig advies kunnen wij je helpen jouw anhydriet vloer te egaliseren.

Ben je op zoek naar andere afwerkproducten? De Afbouwbaas beschikt over een ruim assortiment afbouwmaterialen, zoals: tegellijm, voorstrijk, afwerkpleister en nog veel meer. Twijfel niet en ga voor topkwaliteit met De Afbouwbaas!

Populair
Best verkochte producten

 17,27 Excl. BTW  20,90 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  16,03
42 +  15,14

 17,76 Excl. BTW  21,49 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  16,85
42 +  15,43

 30,57 Excl. BTW  36,99 incl. BTW

 32,64 Excl. BTW  39,49 incl. BTW