Betonvloer egaliseren | De Afbouwbaas

Wil je een nieuwe vloer aanschaffen? Dan is het verstandig om eerst je betonvloer te egaliseren. Een ongelijke ondervloer zie je namelijk altijd terug in het eindresultaat, met egaline maak je de betonvloer weer glad en recht. Zo kan een nieuwe vloer zoals laminaat of parket makkelijker en vlakker worden aangebracht. Egaline is de perfecte oplossing voor het egaliseren van je betonvloer, hiermee creëer je een uitstekende en strakke vloer. Betonvloer egaliseren? Dan ben je bij De Afbouwbaas helemaal aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse soorten egaline van het merk Atlas, deze egaline is zowel geschikt voor de doe-het-zelver als voor de professional.

Betonvloer egaliseren met Atlas egaline

Een betonvloer egaliseren doe je voordat je een vloer gaat leggen. Door de zelfnivelerende werking van het egalisatiemortel ontstaat er altijd een vlakke en rechte vloer. In het assortiment van De Afbouwbaas vind je verschillende soorten egaline van het merk Atlas. We hebben Atlas SMS 15 egaline en Atlas SMS 30 egaline in ons assortiment. De Atlas SMS 15 egaline is zelfnivelerende egalisatie die beschikt over een uitstekende vloei en daardoor erg gemakkelijk aan te brengen is. De Atlas SMS 30 egaline kan naast ondervloer ook heel goed gebruikt worden als eindafwerking. Wanneer je hiervoor kiest, zul je de vloer wel moeten afwerken met een speciale epoxycoating of betonverf. Beide soorten Atlas egaline zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn sneldrogend; na ongeveer 4 uur is het beloopbaar.

Hoogwaardige kwaliteit afwerkmaterialen bij De Afbouwbaas

Betonvloer egaliseren met Atlas egaline? Bekijk snel ons aanbod en bestel vandaag nog egaline tegen de scherpste prijzen! De egaline in ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een perfecte afwerking van de betonvloer. Naast egaline vind je ook nog andere afwerkmaterialen in ons assortiment. De Afbouwbaas is leverancier op het gebied van verschillende afwerkmaterialen van het merk Atlas, hieronder vallen tegellijm, afwerkpleister, voorstrijk, waterdichting en dus ook egaline. De producten bestel je eenvoudig bij ons in de webshop. De prijzen zijn zowel inclusief als exclusief BTW toegevoegd bij de producten. Zo kun je snel de prijzen zien en hoef je dit niet uit te rekenen. Het bestellen van egaline was nog nooit zo eenvoudig! Bestel je voor 12:00? Dan ontvang jij de volgende werkdag je bestelling al in huis of op de zaak! Heb je vragen of wil je meer informatie over je betonvloer egaliseren met egaline van De Afbouwbaas? Neem gerust contact met ons op!