Egaline vloerverwarming | De Afbouwbaas

Vloerverwarming wordt steeds populairder. Logisch, want zo wordt de woning gelijkmatig verwarmd én je hebt geen radiatoren meer in je woonkamer. Het is mogelijk om gleuven te frezen in de cementvloer, waar de vloerverwarming vervolgens ingelegd wordt. De buis van de vloerverwarming wordt dan in de vloer verzonken. Om de vloer naderhand weer vlak te maken, gebruik je egaline. In het assortiment van De Afbouwbaas vind je verschillende soorten egaline welke zeer geschikt zijn voor vloerverwarming

Weten hoeveel egaline jij nodig hebt?
Bereken hier hoeveel egaline jij nodig hebt voor je klus

Waarom kopen bij De Afbouwbaas?

Vóór 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Advies op maat van professionals

Projectkwaliteit producten

Hulp nodig? Whatsapp of bel 0546 307000

Egaline geschikt voor vloerverwarming

Wil jij je vloer weer vlak maken na het infrezen van de vloerverwarming? Egaliseer je vloer dan met de egaline voor vloerverwarming van De Afbouwbaas! Dit is egaline geschikt voor vloerverwarming. Door de flexibiliteit van egaline is het goed met vloerverwarming te combineren. In ons assortiment vind je verschillende soorten egaline welke geschikt zijn voor vloerverwarming. Zo hebben we Atlas SMS 15 egaline en Atlas SMS 30 egaline. De SMS 15 egaline is een zelf nivellerende egalisatie die beschikt over een uitstekende vloei en daardoor heel eenvoudig aan te brengen is. Deze egaline kan onder andere gebruikt worden onder PVC vloeren, tegels en parket. De Atlas SMS 30 egaline kan naast ondervloer ook gebruikt worden als eindafwerking. Beide soorten zijn egaline geschikt voor vloerverwarming. Na ongeveer 4 uur is de egaline vloer weer beloopbaar. Het zou zonde zijn als de direct scheuren in de vloer krijgt. Daarom is het erg belangrijk om niet direct de vloerverwarming aan te zetten als er een nieuwe vloer is gelegd. De vloer moet eerst minimaal veertien dagen de tijd krijgen om goed uit te harden. Een ander egalisatiemortel welke zeer geschikt is voor het vullen van de sleuven vloerverwarming is Bostik SL C950 Renoquick uitvlakmortel. Door de snelle uitharding en krimparme vermogen is deze Bostik SL C950 zeer geschikt voor het dichtzetten van de sleuven van vloerverwarming. Het is na ongeveer 50 minuten beloopbaar en de vloer is vervolgens na 3 tot 5 uur te egaliseren.

Meer weten over het dichtsmeren van sleuven van de vloerverwarming? Lees dan ook: Waarmee kun je het beste vloerverwarming sleuven dichtsmeren?

Egaline kopen bij De Afbouwbaas

Ben jij op zoek naar egaline voor vloerverwarming? Dan zit je bij De Afbouwbaas goed! Wij zijn dé online webshop voor het bestellen van egaline geschikt voor vloerverwarming. De egaline in ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een perfecte afwerking van de vloer. Bij De Afbouwbaas staat optimale service naar onze klanten hoog in het vaandel. Op een snelle levering van egaline voor vloerverwarming kun je dan ook rekenen. Bestel je voor 12:00 uur? Dan heb je de volgende werkdag jouw bestelling al in huis of op de zaak! Naast egaline geschikt voor vloerverwarming beschikken wij ook over andere afwerkproducten van de merken Atlas, Bostik en UZIN, zoals tegellijm, afwerkpleister, voorstrijk en waterdichting. Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over egaline vloerverwarming? Neem gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Mocht je nog sneller reactie willen? Stuur ons dan een appje. Onze specialisten helpen je graag!

Populair
Best verkochte producten

 17,27 Excl. BTW  20,90 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  16,03
42 +  15,14

 17,76 Excl. BTW  21,49 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  16,52
42 +  15,58

 17,77 Excl. BTW  21,50 incl. BTW

Staffelkorting
8 - 15  17,26
16 - 21  16,46
21 - 41  15,63
42 +  15,04

 22,31 Excl. BTW  27,00 incl. BTW

Staffelkorting
8 - 15  21,81
16 - 21  21,09
21 - 41  20,36
42 +  19,95