Toont alle 4 resultaten

 17,76 Excl. BTW  21,49 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  16,85
42 +  15,43
Aanbieding!

 28,06 Excl. BTW  33,95 incl. BTW

 30,57 Excl. BTW  36,99 incl. BTW

 32,22 Excl. BTW  38,99 incl. BTW

Wil jij een anhydrietvloer egaliseren? Een anhydrietvloer is net even iets anders. Over het algemeen is deze vloer sterker, is er minder kans op scheurvorming en bestaat het materiaal uit gerecycled gips, zand, water en hulpstoffen. Anhydriet is hiermee een gipsgebonden ondervloer. Het is daarom verstandig om te egaliseren met een gipsgebonden egaline voor een optimale hechting.

Egaliseren van een anhydrietvloer

Met een topkwaliteit gipsgebonden egaline maak je eenvoudig de anhydrietvloer glad en recht. Het egaliseren van een ondervloer is erg belangrijk, omdat je een ongelijke ondervloer altijd terug ziet in het eindresultaat. Daarnaast kan een nieuwe parket-, laminaat- of tapijtvloer makkelijker en vlakker worden aangebracht. Bij de Afbouwbaas vind je dé perfecte egaline voor jouw anhydrietvloer!

Heb jij een betonvloer? Lees dan even de pagina betonvloer egaliseren.

Topkwaliteit egaline voor jouw anhydrietvloer

Een anhydrietvloer egaliseren doe je voordat je een nieuwe vloer gaat leggen. De Afbouwbaas beschikt over diverse soorten egalines, deze egalines zijn zowel geschikt voor de doe-het-zelver als voor de professional. Wat een uitstekende egaline is voor het egaliseren van jouw anhydriet vloer, is de Atlas SAM 100.

De Atlas SAM 100 is een zelfnivelerende egalisatiemortel op gipsbasis. Kenmerkend is de uitstekende vloei waardoor een zeer vlakke ondergrond gerealiseerd kan worden. Daarnaast is de kans op scheurvorming minimaal. Deze egaline is eenvoudig in gebruik, van topkwaliteit en zorgt voor een perfecte afwerking van de anhydriet vloer. Na het gebruiken van een Atlas SAM 100 is de vloer binnen 6 uur weer beloopbaar.

Een ander goede egaline voor anhydrietvloeren is de UZIN NC 110 gipsgebonden egaline. Deze gipsgebonden (anhydriet) egaline aangebracht worden in een laagdikte tussen de 1 en 50 mm waar de Atlas SAM 100 een minimale laagdikte heeft van 5mm. De UZIN NC110 gipsegaline is sneldrogend en na ca. 2 uur beloopbaar, maar niet geschikt voor natte ruimtes.

Wat je ook zoekt, Afbouwbaas heeft dé perfecte egaline voor jouw anhydrietvloer!

Ruim assortiment afwerkproducten bij De Afbouwbaas

Naast de perfecte egaline voor jouw anhydrietvloer, vind je Afbouwbaas ook andere afwerkmaterialen voor jouw klus. Bovendien vinden wij een goede service voor de klant ontzettend belangrijk. Wij leveren snel én beantwoorden graag al jouw vragen. Met deskundig advies kunnen wij je helpen met egaliseren van jouw anhydrietvloer of andere vragen.

Bekijk ook eens ons ruime assortiment afbouwmaterialen, zoals: tegellijmvoorstrijkafwerkpleister en nog veel meer. Twijfel niet en ga voor topkwaliteit met De Afbouwbaas!

Hulp nodig?