Toont alle 11 resultaten

Beton / zandcement egaliseren

Atlas SMS 15 Egaline 25 KG (1-15mm)

 14,25 Excl. BTW  17,24 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 47  13,42
48 +  12,59
Aanbieding!

Beton / zandcement egaliseren

Atlas SMS 30 Egaline 25 KG (3-30mm)

 12,91 Excl. BTW  15,62 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 47  12,08
48 +  11,25

 17,76 Excl. BTW  21,49 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  16,85
42 +  15,43

Beton / zandcement egaliseren

UZIN NC 150 Projectegalisatie 1-10mm 20kg

 26,43 Excl. BTW  31,98 incl. BTW

Beton / zandcement egaliseren

UZIN NC 170 LevelStar egaline 20 kg

 27,68 Excl. BTW  33,49 incl. BTW

 30,57 Excl. BTW  36,99 incl. BTW

 32,22 Excl. BTW  38,99 incl. BTW

 21,94 Excl. BTW  26,55 incl. BTW

Beton / zandcement egaliseren

Bostik SL C510 Pro egaline 25 KG (1-20 mm)

 31,01 Excl. BTW  37,52 incl. BTW

 37,18 Excl. BTW  44,99 incl. BTW

 41,28 Excl. BTW  49,95 incl. BTW

Beton / zandcement egaliseren

Wil je een nieuwe vloer aanschaffen en heb je een betonvloer of zandcementvloer? Dan is het verstandig om eerst je betonvloer te egaliseren. Een ongelijke ondervloer zie je namelijk altijd terug in het eindresultaat, met egaline maak je de betonvloer weer glad en recht.

Zo kan een nieuwe vloer zoals een PVC vloer, laminaat of parket makkelijker en vlakker worden aangebracht. Egaline is de perfecte oplossing voor het egaliseren van je betonvloer, hiermee creëer je een uitstekende en strakke vloer. Alle benodigdheden voor het egaliseren van een betonvloer vind je bij Afbouwbaas! Wij beschikken over diverse soorten egaline betonvloer van diverse merken waaronder Atlas, Bostik en UZIN, deze egalines zijn zowel geschikt voor de doe-het-zelver als voor de professional.

Hulp nodig bij jouw keuze en wil je berekenen hoeveel jij nodig hebt? Gebruik dan onze egaline calculator!

Ik wil de egaline calculator gebruiken

Betonvloer egaliseren met egaline van de Afbouwbaas

Een betonnen vloer egaliseren doe je voordat je een vloer gaat leggen. Door de zelfnivelerende werking van het egalisatiemortel ontstaat er een vlakke en rechte vloer. In het assortiment van De Afbouwbaas vind je verschillende soorten egaline van diverse merken.

We hebben onder andere Atlas SMS 15 egaline en Atlas SMS 30 egaline in ons assortiment. De Atlas SMS 15 egaline is zelfnivelerende egalisatie die beschikt over een uitstekende vloei en daardoor erg gemakkelijk aan te brengen is. De Atlas SMS 30 egaline kan naast ondervloer ook heel goed gebruikt worden als eindafwerking.

Wanneer je hiervoor kiest, zul je de vloer wel moeten afwerken met een speciale epoxycoating of betonverf. Beide soorten egaline zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn sneldrogend; na ongeveer 4 uur is het beloopbaar. Op zoek naar industriële egaline die geschikt is voor binnen en voor buiten toepassing, met een uitstekende vloei en extreem harde toplaag na opdroging? Dan is de Bostik SL C980 XPS wellicht ook zeer geschikt om jouw betonvloer te egaliseren!

Hoogwaardige kwaliteit afwerkmaterialen bij De Afbouwbaas

Betonvloer egaliseren met egaline? Bekijk snel ons aanbod en bestel vandaag nog egaline tegen de scherpste prijzen! De egaline in ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een perfecte afwerking van de betonnen vloer. Naast egaline vind je ook nog andere afwerkmaterialen in ons assortiment.

De Afbouwbaas is leverancier op het gebied van verschillende afwerkmaterialen, hieronder vallen tegellijm, afwerkpleister, voorstrijk, waterdichting en dus ook egaline. De producten bestel je eenvoudig bij ons in de webshop. De prijzen zijn zowel inclusief als exclusief BTW toegevoegd bij de producten. Zo kun je snel de prijzen zien en hoef je dit niet uit te rekenen. Het bestellen van egaline was nog nooit zo eenvoudig! Bestel je voor 12:00? Dan ontvang jij de volgende werkdag je bestelling al in huis of op de zaak! Heb je vragen of wil je meer informatie over het egaliseren van je betonvloer met egaline? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar!

Kan ik zelf een betonvloer egaliseren?

Dat kan. Met de juiste instructies en een beetje handigheid is het egaliseren van een betonvloer goed zelf te doen. Wil je meer weten? Lees dan ons stappenplan voor een vloer egaliseren!

Is elke betonvoer geschikt om te egaliseren?

Vrijwel elke betonvloer is geschikt om te egaliseren. Al is er een uitzondering voor op zand gestorte betonvloeren. Heb jij een op zand gestorte betonvloer dan is de nodige voorbereiding vereist. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Hoeveel egaline heb ik nodig voor mijn betonvloer?

Hoeveel egaline je nodig hebt hangt af van de laagdikte en het aantal vierkante meters. Voor meer informatie, zie ook onze blog: Hoeveel egaline heb ik nodig per m2? Bij onze producten kun je ook onze handige calculator gebruiken om te berekenen hoeveel zakken egaline jij nodig hebt.

Hulp nodig?