Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond

Egaliseer gereedschappen

Afzijdige Universele Vachtroller 230mm

 4,33 Excl. BTW  5,24 incl. BTW

Aanbieding!

Egaliseer gereedschappen

Vachtroller Inclusief Roller beugel

Vanaf:  3,68 Excl. BTW

Vanaf  11,75 Excl. BTW  14,22 incl. BTW

Aanbieding!

Egaliseer gereedschappen

Egaliseer set

Vanaf:  41,90 Excl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Prikroller Breedte: 230mm pin: 17mm

 14,05 Excl. BTW  17,00 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Prikroller Breedte: 500mm pin: 17mm

 25,00 Excl. BTW  30,25 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Prikroller Breedte: 230mm pin: 40mm

 14,50 Excl. BTW  17,55 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Prikroller Breedte: 500mm pin: 40mm

 27,50 Excl. BTW  33,28 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Egaliseerrakel 560mm 4x4mm

 33,04 Excl. BTW  39,98 incl. BTW

Uitverkocht

Egaliseer gereedschappen

Spijkerschoenen 30 MM

 24,79 Excl. BTW  30,00 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Bostik maatemmer 10L

 3,08 Excl. BTW  3,73 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Atlas 30L mengemmer

 6,85 Excl. BTW  8,29 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Lijm en Egaline Mixer Voor Boorkop

 16,52 Excl. BTW  19,99 incl. BTW

 16,52 Excl. BTW  19,99 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Vlakspaan 130x270mm

 9,00 Excl. BTW  10,89 incl. BTW

Gereedschap voor het egaliseren

Goed gereedschap is het halve werk! Ben jij van plan om jouw vloer te gaan egaliseren? Laat Afbouwbaas je helpen om zo voorbereid mogelijk van start te gaan met het juiste gereedschap! Lees hieronder welk gereedschap jij nodig bent om van jouw egalisatie project een groot succes te maken:

Soorten egaliseer gereedschap

Voor het egaliseren van je vloer zijn er een aantal hulpmiddelen essentieel om tot het beste resultaat te komen. Een aantal egaliseer gereedschappen zijn essentieel en wij hebben ze voor je op een rijtje gezet: Aan welke gereedschappen moet je denken bij het egaliseren van jouw vloer?

Vachtroller

Het voorstrijken van de ondergrond is erg belangrijk bij een egalisatieproject.  De voorstrijk/primer zorgt voor een goede hechting van de egaline en voorkomt dat de egaline te snel droogt. Om de primer aan te brengen kun je het beste gebruik maken van een vachtroller met een lange- of korte steel.

Maatemmer

Om de juiste hoeveelheden goed af te meten kun je gebruik maken van een maatemmer. Hiermee ben je verzekerd van de juiste hoeveelheid water voor het aanmaken van jouw egaline. De aanbevolen hoeveelheid water verschilt per egaline. Wij hebben maatemmers met een inhoud van 10L en een schaalverdeling van 0,5L.

Mengemmer of speciekuip

De egaline en het water past niet in een standaard emmer. Hiervoor zijn speciale mengemmers en speciekuipen. Voeg de egaline en het water samen in de mengemmer en meng de egaline aan met een mixer.

Tip: Zet een aantal maatemmers klaar met een afgemeten hoeveelheid water die je nodig bent voor de egaline. Op deze manier kun je in één keer door met het mengen van de egaline en hoef je niet telkens het water af te meten.

Lijm- en egaline mixer

Om de egaline aan te maken is een mixer een essentieel stukje gereedschap. Niet elke mixer is geschikt, er zijn daarom speciale egaline mixers die je kunt gebruiken.  Afbouwbaas heeft verschillende type lijm- en egaline mixers. Zo variëren onze mixers in verschillende lengtes en doorsneden.

Vlakspaan

Een vlakspaan is een goed hulpmiddel  bij het egaliseren. Bij een vezelversterkte egaline is het zelfs een must om te werken met een vlakspaan. Voor het egaliseren van een houten vloer is bijvoorbeeld de UZIN NC115 vezelsterke gips egaline te gebruiken. Deze egaline bevat vezels waardoor je tijdens het aanbrengen van de egaline beter een vlakspaan kunt gebruiken in plaats van een egaliseerrakel.

Egaliseerrakel

De egaliseerrakel mag niet ontbreken als je gaat egaliseren. Een egaliseerrakel gebruik je om de egaline gelijkmatig te verdelen over het oppervlak. Het is belangrijk om van te voren te bepalen hoeveel egaline je gaat aanbrengen op het oppervlak. Er zijn namelijk verschillende rakels in diverse maten en verschillende vertandingen.

Spijkerschoenen

Spijkerschoenen, ook wel prikschoenen, zijn een must als je gaat egaliseren in een kleine ruimte. Dankzij deze schoenen is het mogelijk om in de natte egaline te gaan staan. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig achter de persoon aan werken die de egaline aanbrengt.

Prikroller

De prikroller is bedoeld om de nog natte egaline vloer te ontluchten. Dit egaliseer gereedschap zorgt voor een zeer glad resultaat. Voordat je een prikroller aanschaft is het verstandig om te kijken welke het beste bij de klus past. Er zijn namelijk verschillende breedtes en pin hoogtes. Afbouwbaas heeft voor iedere klus de perfecte prikroller!

Borstel

Voor een toekomstige klus is het fijn als je jouw egalisatie gereedschap kunt hergebruiken. Je kunt simpelweg je materiaal schoonmaken met water en een (zachte) borstel in een mengemmer.

Bestel jouw egaliseer gereedschappen bij Afbouwbaas

Naast topkwaliteit egaline heeft Afbouwbaas ook alle gereedschappen voor egaliseren. Bekijk ons ruime aanbod aan egalisatie gereedschap en bestel vandaag nog. Wij bieden de beste kwaliteit, een goede prijs en een snelle levering. Heb je nog vragen of wil je advies? Neem dan contact op met de specialisten van Afbouwbaas. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap voor jouw egalisatieprojecten!

Hulp nodig?