Toont alle 3 resultaten

Aanbieding!

 28,06 Excl. BTW  33,95 incl. BTW

 32,22 Excl. BTW  38,99 incl. BTW

 37,18 Excl. BTW  44,99 incl. BTW

Houten vloer egaliseren

Voor het egaliseren van een houten vloer is het van essentieel belang om gebruik te maken van elastische, vezelrijke egaliseermassa die de ondervloer vlak en glad maakt. De Afbouwbaas heeft een ruime voorraad egalines die geschikt zijn voor het egaliseren van een houten ondervloer.

Ben je opzoek naar egaline voor buiten? Dan helpen we je graag! Egaline is een egalisatiemiddel dat wordt gebruikt om onder andere betonnen oppervlakken te egaliseren en te herstellen. Zodra je egaline buiten wilt gaan gebruiken, moet je eerst een aantal belangrijke voorbereidingen treffen om naderhand problemen te voorkomen!

Het egaliseren van je houten vloer

Het slopen van je oude houten vloer is een enorme klus. Gelukkig is dit niet noodzakelijk, jij kunt gemakkelijk jouw houten vloer egaliseren en hierover een nieuwe vloer aanbrengen. Met egaline zorg jij voor een volledig vlakke ondergrond. De eerste stap in dit proces is de dekvloer reinigen. Zorg ervoor dat de ondergrond stabiel, droog en stofvrij is. De tweede stap is een voorstrijkmiddel aanbrengen. Hiermee zorg jij ervoor dat de nieuwe vloer goed blijft hechten. De derde stap is de houten vloer egaliseren. De Afbouwbaas biedt verschillende topkwaliteit egaline’s aan van diverse merken als Bostik, UZIN.

Topkwaliteit afwerkmaterialen bij De Afbouwbaas

Ben jij op zoek naar een uitstekende egaline om jouw houten vloer te egaliseren? De Afbouwbaas is dé online webshop voor het bestellen van egaline. De egaline in ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor de perfecte afwerking van de ondervloer. Naast egaline vind je ook andere afwerkmaterialen in ons assortiment, zoals: tegellijm, afwerkpleister, voorstrijk en waterdichting. Daarnaast heeft De Afbouwbaas een perfecte service en snelle levering. Bestel jij vóór 12:00 uur? Dan leveren wij jouw bestelling de volgende dag al bij je thuis of op de zaak! Heb jij vragen of wil je meer informatie over het egaliseren van je houten vloer met egaline? Neem gerust contact op met De Afbouwbaas!

Hulp nodig?