Vloer egaliseren | De Afbouwbaas

Wanneer je een nieuwe vloer gaat leggen in je woning is het verstandig om de ondervloer eerst volledig glad te maken. Een ongelijke ondervloer ga je namelijk altijd terugzien in het eindresultaat en beïnvloedt daarnaast ook de kwaliteit van de vloer. Een egaline vloer is de perfecte oplossing voor het egaliseren van ondervloeren, hiermee creëer je een uitstekende en strakke ondervloer. Een PVC vloer, tegels of laminaat kunnen hierna eenvoudig gelegd worden, zonder dat er problemen ontstaan met een ongelijke ondervloer. Ben jij op zoek naar egaline voor het egaliseren van je ondervloer? Dan zit je bij De Afbouwbaas goed. Wij beschikken over diverse soorten egaline van topkwaliteit welke zowel geschikt zijn voor de doe-het-zelver als de professional!

Weten hoeveel egaline jij nodig hebt?
Bereken hier hoeveel egaline jij nodig hebt voor je klus

Waarom kopen bij De Afbouwbaas?

Vóór 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Advies op maat van professionals

Projectkwaliteit producten

Hulp nodig? Whatsapp of bel 0546 307000

Egaline voor je het egaliseren van je vloer

Het gebruiken van egaline is een echte aanrader voor het egaliseren van de vloer. Het zorgt voor een strakke en egale afwerking van de ondervloer. In ons assortiment vind je verschillende soorten egaline van het merk Atlas, Bostik en UZIN. Zo hebben we bijvoorbeeld Atlas SMS 15 egaline en Atlas SMS 30 egaline. De SMS 15 egaline is een zelfnivelerende egalisatie die beschikt over een uitstekende vloei en daardoor heel eenvoudig aan te brengen is. Deze egaline kan onder andere gebruikt worden onder PVC vloeren, tegels en parket. De Atlas SMS 30 egaline kan naast ondervloer ook gebruikt worden als eindafwerking. Echter, deze vloer dient dan wel afgewerkt te worden met een speciale epoxycoating of betonverf. Beide soorten egaline zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn na ongeveer 4 uur alweer beloopbaar.

 

Topkwaliteit bij Dé Afbouwbaas

Op zoek naar egaline voor het egaliseren van je vloer? De Afbouwbaas is dé online webshop voor het bestellen van egaline voor een egaline vloer. De egaline in ons assortiment is van hoge kwaliteit en zorgt voor een perfecte afwerking van de ondervloer. Bij De Afbouwbaas vinden we een optimale service naar onze klanten erg belangrijk en op een snelle levering kun je bij ons dan ook rekenen. Bestel je vóór 12:00? Dan ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis of op de zaak. Naast egaline voor een egaline vloer beschikken wij over diverse andere producten zoals tegellijm, afwerkpleister, voorstrijk en waterdichting. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Heb je vragen of wil je graag meer weten over het egaliseren van je egaline vloer en de egaline die je daarvoor het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Je kunt ons ook gewoon even een appje sturen, mocht je een nog snellere reactie willen. Onze specialisten helpen je graag verder!

Populair
Best verkochte producten

 15,69 Excl. BTW  18,98 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  14,66
42 +  13,75

 16,20 Excl. BTW  19,60 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 41  15,12
42 +  14,01
Aanbieding!

 13,67 Excl. BTW  16,54 incl. BTW

Uitverkocht