Egaline voor het egaliseren van je garagevloer

Voordat je begint met het egaliseren van de garagevloer, is het belangrijk om de ruimte grondig schoon te maken. Zorg ervoor dat de garagevloer volledig stofvrij is en verwijder vetvlekken met een sopje. Met een droge vloer die vrij is van viezigheid hecht de egalisatie optimaal. Nadat je de vloer hebt schoongemaakt, kun je beginnen met het egaliseren van de garagevloer. De Afbouwbaas heeft verschillende soorten egaline voor een garagevloer in haar assortiment opgenomen. De Atlas SMS 15 wordt veelal gebruikt als ondervloer. Het is een zelf nivellerende egaline die erg gemakkelijk aan te brengen is door haar uitstekende vloei. De Atlas SMS 30 kan naast ondervloer ook gebruikt worden als eindafwerking. Echter moet deze egaline nog voorzien worden van een speciale epoxycoating of betonverf. Beide soorten drogen zeer snel, binnen 4 uur kun je de garagevloer weer belopen. In ons assortiment vind je ook een speciale industriële egaline, namelijk Bostik SL C980 XPS Industriële Egaline. Dit egalisatiemortel is uitermate geschikt voor het egaliseren van cementdekvloeren, sneldrogende cementdekvloeren, ziekenhuishallen, sportscholen, ateliers, magazijn vloeren, industriële productiehallen, parkeergarages of bijvoorbeeld een garagevloer

Een garagevloer zie je voorbij komen in allerlei formaten en soorten vloeren. Toch wordt er het vaakst gekozen voor een garage met tegel- of betonvloer. Wil je meer weten over het egaliseren van een tegelvloer of betonvloer? De Afbouwbaas legt het jou uit!

Topkwaliteit assortiment

Garagevloer egaliseren met egaline? Verwijder eenvoudig beschadigingen in de garagevloer met een egaline van De Afbouwbaas. Bekijk het complete aanbod van topkwaliteit producten en zorg voor de perfecte afwerking van jouw vloer. Bestel vandaag nog egaline in onze webshop. Indien je voor 12:00 uur besteld, leveren wij de bestelling de volgende dag bij jou aan huis of op de zaak. Heb je nog vragen over het egaliseren van je garagevloer? Neem contact< met ons op via de telefoon, mail of WhatsApp. Onze specialisten helpen je graag!

Populair
Best verkochte producten

Vanaf  74,37 Excl. BTW  89,99 incl. BTW

Aanbieding!

Vanaf:  171,05 Excl. BTW

Beton / zandcement egaliseren

Atlas SMS 15 Egaline 25 KG (1-15mm)

 14,25 Excl. BTW  17,24 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 47  13,42
48 +  12,59
Aanbieding!

Beton / zandcement egaliseren

Atlas SMS 30 Egaline 25 KG (3-30mm)

 12,91 Excl. BTW  15,62 incl. BTW

Staffelkorting
21 - 47  12,08
48 +  11,25