Toont alle 6 resultaten

Vanaf  45,41 Excl. BTW  54,95 incl. BTW

 62,33 Excl. BTW  75,42 incl. BTW

 71,89 Excl. BTW  86,99 incl. BTW

 115,45 Excl. BTW  139,69 incl. BTW

 3,46 Excl. BTW  4,19 incl. BTW

 3,46 Excl. BTW  4,19 incl. BTW

PVC lijmen | De Afbouwbaas

Ben jij van plan om een nieuwe vloer te leggen? Dan is het belangrijk dat je vloer lang én goed blijft zitten. Met behulp van PVC lijm van de Afbouwbaas kunt u uw vloer uitstekend verlijmen. In ons assortiment vind je verschillende PVC lijmen die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Ben je op zoek naar PVC lijm? Dan ben je bij de Afbouwbaas aan het juiste adres!

Diverse soorten PVC lijm

De PVC lijmen zijn op verschillende ondergronden toepasbaar, mits de ondergrond goed is voor behandeld. PVC vloeren lijmen moet gebeuren om een volledig vlakke ondergrond. Egaliseren is dan ook een cruciaal onderdeel van deze klus. Welke en hoeveel lijm voor de PVC vloer nodig is, hangt af van de oppervlakte, het soort ondergrond en de omstandigheden in de ruimte. In ons assortiment vind je verschillende soorten PVC lijmen. De Bostik STIX A550 Power Elastic PVC lijm is een hoogwaardige elastische dispersie lijm. Het is een multifunctionele lijm die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Je kunt de lijm vrijwel op iedere vloerbedekking gebruiken en deze PVC lijm heeft een hoge initiële hechting en is zeer emissie arm. Ben je op zoek naar PVC lijm welke geschikt is voor rubberen vloeren? Dan is de Uzin KE 2000 S PVC lijm zeer geschikt. Deze PVC lijm heeft een zeer lange inlegtijd gepaard met een korte wachttijd. In de basis is de lijm ontwikkeld als PVC en rubber lijm, maar is ook uitstekend toepasbaar als universele lijm. Deze PVC lijm is oplosmiddelvrij en geurneutraal tijdens én na de verwerking.

PVC lijm kopen bij de Afbouwbaas

Ben jij op zoek naar een uitstekende PVC lijm om jouw vloer te verlijmen? De Afbouwbaas is dé online webshop voor het bestellen van egaline. De PVC lijmen in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor de perfecte verlijming van uw vloer. Naast PVC lijm vind je ook andere afwerkmaterialen in ons assortiment, zoals: waterdichting, tegellijm, voorstrijkmiddel, kit en stucproducten. Daarnaast heeft de Afbouwbaas een perfecte service en snelle levering. Bestel je vóór 12:00 uur? Dan leveren wij jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis of op de zaak! Heb je vragen of wil je meer informatie over het egaliseren van je houten vloer met Atlas egaline? Neem gerust contact op met De Afbouwbaas.

Hulp nodig?