Toont alle 5 resultaten

 37,18 Excl. BTW  44,99 incl. BTW

 37,18 Excl. BTW  44,99 incl. BTW

 32,64 Excl. BTW  39,49 incl. BTW

 49,75 Excl. BTW  60,20 incl. BTW

 48,34 Excl. BTW  58,49 incl. BTW

Reparatiemortel

Reparatiemortel staat ook wel bekend als vulmortel, uitvlakmortel of snelcement. Reparatiemortel is bij uitstek geschikt voor het vullen van grote gaten en sleuven in vloeren. De uitvlakmortel kenmerkt zich door het snelle drogen waardoor jij snel verder kunt met jouw klus.

Reparatiemortel voor vloerverwarming

Reparatiemortel wordt veel toegepast voor vloeren in badkamers, woonkamers, keukens en garages, onder andere bij het dichten van sleuven van de vloerverwarming. Je vult de sleuven van de vloerverwarming eenvoudig met een vlakke spaan. Zorg dat de sleuven helemaal gevuld zijn, zodat er een goede warmteafgifte ontstaat. Het is belangrijk dat de ondergrond druk- en vormvast en stofvrij is. Bewerk de ondergrond voor met voorstrijk voor een optimale hechting. Welke voorstrijk en welke reparatiemortel geschikt is, hangt af van de ondergrond.

Gipsgebonden of cementgebonden reparatiemortel

Bij De Afbouwbaas vind je reparatiemortel voor alle ondergronden. In hoofdlijnen zijn er twee soorten te onderscheiden, namelijk gipsgebonden en cementgebonden. De cementgebonden reparatiemortel is geschikt voor betonvloeren, zandcementvloeren, oude tegels en oude lijmresten.

Gipsgebonden mortel is geschikt voor anhydrietvloeren, gipskarton, gipsvezelplaten, spaanplaten, gietasfalt en renovatie vloeren met watervaste lijmresten.Twijfel je over de juiste keuze? Neem dan contact met ons op!

Egaline voor de afwerking

Reparatiemortel is uitermate geschikt voor het opvullen van sleuven en gaten en zeer prettig te verwerken, maar niet zelf vloeiend. Het wordt daarom aangeraden om de vloer te egaliseren met egaline. Na het egaliseren kun je de afwerkvloer verwerken zoals pvc, tegels of parket. Bekijk ook ons assortiment egaline!

Reparatiemortel bestellen bij De Afbouwbaas

Bij De Afbouwbaas kun je eenvoudig online reparatiemortel bestellen voor jouw klus! Wij hebben een snelle levering, de beste kwaliteit en een scherpe prijs. Bestel vandaag nog en profiteer!

Hulp nodig?