Toont alle 12 resultaten

Voorstrijk zuigende ondergronden

Atlas Uni-Grunt voorstrijk snel

Vanaf  14,46 Excl. BTW  17,50 incl. BTW

Voorstrijk gladde, dichte ondergronden

Atlas Grunto-Plast hechtprimer 5 KG

 18,17 Excl. BTW  21,99 incl. BTW

Voorstrijk zuigende ondergronden

Bostik Grip A500 egaline Primer 5L

 33,01 Excl. BTW  39,94 incl. BTW

Voorstrijk zuigende ondergronden

UZIN PE 360 Plus voorstrijk 10kg

 76,87 Excl. BTW  93,01 incl. BTW

Primers/voorstrijken voor egaliseren

Bostik GRIP A936 XPRESS Hechtprimer 5kg

 37,18 Excl. BTW  44,99 incl. BTW

Primers/voorstrijken voor egaliseren

UZIN PE 280 Hechtprimer 1 KG

Vanaf  17,76 Excl. BTW  21,49 incl. BTW

 70,24 Excl. BTW  84,99 incl. BTW

 52,06 Excl. BTW  62,99 incl. BTW

 76,35 Excl. BTW  92,38 incl. BTW

 42,70 Excl. BTW  51,67 incl. BTW

 41,40 Excl. BTW  50,09 incl. BTW

Uitverkocht

Vanaf  38,70 Excl. BTW  46,83 incl. BTW

Voorstrijk kopen | De Afbouwbaas

Ben je toe aan een nieuwe kleur in je woonkamer? Geef de muren een likje verf of ga voor een leuk behangetje. Een goede voorbereiding is het halve werk! Gebruik daarom voorstrijk van De Afbouwbaas. Voorstrijkmiddel zorgt voor een perfecte hechting van de afwerklagen. Daarnaast voorkom je streepvorming, afbladdering van de verf of loskomen van het behang. Voorstrijk kopen? Dan ben je bij De Afbouwbaas aan het juiste adres!

Diverse soorten voorstrijk

Voorstrijk, ook wel primer, is een dunne en waterige substantie die je over het te behandelen oppervlak verspreidt, voordat je een nieuwe verflaag of nieuw behang aanbrengt. Voorstrijk is noodzakelijk bij zuigende oppervlakten en bij stoffige ondergronden. Het is toe te passen op verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld metselwerk, beton, pleister, gipsplaten, behangpapier en glasvezel. Als je een muur hebt die nog nooit eerder behandeld is geweest, zoals bijvoorbeeld nieuwbouwhuizen met een nieuwe gestucte muur, is het ook erg verstandig om voorstrijk te gebruiken, zodat het resultaat mooi egaal wordt. Wanneer je de muur gaat voorstrijken, dient de ondergrond droog, stofvrij en ontvet te zijn. Verwijder alle loszittende delen voor dat de voorstrijk aangebracht wordt. In het assortiment van de Afbouwbaas hebben we verschillende soorten voorstrijk. We hebben voorstrijk welke aanbevolen wordt voor renovatie, tegel over tegel voorstrijk en ook sneldrogende voorstrijk.

Voorstrijk voor egaline? In ons uitgebreide assortiment egaline vind je producten voor het egaliseren van betonvloeren, egaliseren van houten vloeren, egaliseren van tegelvloeren en meer. Wij bieden diverse primers van merken als Atlas, Bostik en Weber. Welke primer het beste aansluit bij jouw klus hangt af van de egaline en de ondergrond.

De beste kwaliteit afwerkmaterialen bij De Afbouwbaas!

Voorstrijk kopen? Bestel nu direct online voorstrijk bij De Afbouwbaas! Wij zijn dé online webshop voor het bestellen van voorstrijkmiddel. Het voorstrijkmiddel in ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons staat optimale service naar onze klanten hoog in het vaandel. Op een snelle levering van voorstrijkmiddel kun je dan ook rekenen. Bestellingen voor 12:00 worden de volgende werkdag al bij je thuis of op de zaak bezorgd. Naast voorstrijk vind je in onze webshop ook andere afwerkmaterialen zoals tegellijm, afwerkpleister, waterdichting en egaline. Alle producten in ons assortiment zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over voorstrijkmiddel kopen bij De Afbouwbaas? Neem gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Je kunt ons ook een appje sturen, zo ontvang je nog sneller reactie van onze specialisten!

Hulp nodig?