Toont alle 3 resultaten

Vanaf  74,37 Excl. BTW  89,99 incl. BTW

 133,88 Excl. BTW  161,99 incl. BTW

Vanaf  157,50 Excl. BTW  190,58 incl. BTW

Offerte aanvraag?

  Watergedragen epoxy

  Watergedragen epoxy nodig voor het coaten van jouw vloer? Afbouwbaas heeft een ruim aanbod epoxy vloercoatingen. Watergedragen epoxy is de meest populaire keuze als het aankomt op epoxy vloercoating. Onze watergedragen epoxy coatingen zorgen voor een strak en duurzaam eindresultaat. Watergedragen epoxy laat optrekkend vocht door de vloer heen trekken en kan gemakkelijk aangebracht worden op egaline.

  De watergedragen epoxy coatingen zijn eenvoudig aan te brengen met als eindresultaat een hoog belastbare vloer die beschermd tegen slijtage en chemische middelen. Een vloer met Epoxy coating is dan ook krasvrij, onderhoudsvriendelijk.

  In ons ruime assortiment vind je ook alle benodigde gereedschappen en materialen om de watergedragen epoxy coating aan te brengen zodat jij alles in huis kan halen wat je nodig hebt voor jouw klus. Bekijk bijvoorbeeld eens onze PU coatingen en de hulpmaterialen!

  Bestel watergedragen epoxy eenvoudig online!

  Onze watergedragen epoxy coatingen zijn eenvoudig online te bestellen tegen de beste prijs en in meerdere kleuren. Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle levering!

  Heb je nog vragen? Wij staan je graag te woord en helpen je verder. Neem hiervoor contact met ons op.

  Hulp nodig?