Toont alle 4 resultaten

Egaliseer gereedschappen

Prikroller Breedte: 230mm pin: 17mm

 14,05 Excl. BTW  17,00 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Prikroller Breedte: 500mm pin: 17mm

 25,00 Excl. BTW  30,25 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Prikroller Breedte: 230mm pin: 40mm

 14,50 Excl. BTW  17,55 incl. BTW

Egaliseer gereedschappen

Prikroller Breedte: 500mm pin: 40mm

 27,50 Excl. BTW  33,28 incl. BTW

Prikrollers

Prikroller voor egaliseren kopen? Bekijk het ruime aanbod van De Afbouwbaas en koop een prikroller van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs! Een prikroller, ook wel een ontluchtingsroller, egalineroller of stekelroller genoemd, is een vereiste als je gaat egaliseren.

Met een prikroller krijg je een mooiere en vlakkere egaline vloer. Door met een prikroller door de net uitgegoten egaline te rollen worden eventuele luchtbellen uit de egaline gehaald en verbetert de vloei van het egaliseermiddel. Tezamen zorgt het voor een strakker eindresultaat.

Verkrijgbaar in verschillende formaten

Prikrollers zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Je kunt egaline ontluchtingsrollers verkrijgen in verschillende breedtes en hoogtes. Minder brede prikrollers zijn prettig in kleinere ruimtes en brede prikrollers zijn prettig bij grotere oppervlakken. Wij hebben prikrollers van onder andere 23 cm breed en 50 cm breed.

De lengte van de pinnen kunnen ook verschillen. Wij bieden keuze uit prikrollers met 40 mm lange pinnen en 17 mm lange pinnen. De prikrollers met 40 mm pinnen zijn geschikt voor egaline vloeren tot wel 30 mm dik. Veelal worden dunnere lagen aangebracht. In dit geval kun je kiezen voor 17 mm lange pinnen.

Bestel een ontluchtingsroller bij De Afbouwbaas!

Bestel jouw ontluchtingsroller bij De Afbouwbaas en profiteer van een snelle levering, de beste prijs en de beste kwaliteit. Naast prikrollers kun je bij ons terecht voor nog veel meer producten voor egaliseren waaronder egalines, gereedschappen, reparatiemortels en meer.

Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Hulp nodig?