Toont alle 13 resultaten

 8,25 Excl. BTW  9,98 incl. BTW

 1,85 Excl. BTW  2,24 incl. BTW

 2,60 Excl. BTW  3,15 incl. BTW

 11,10 Excl. BTW  13,43 incl. BTW

 7,24 Excl. BTW  8,76 incl. BTW

 5,98 Excl. BTW  7,24 incl. BTW

 7,01 Excl. BTW  8,48 incl. BTW

Uitverkocht

 8,42 Excl. BTW  10,19 incl. BTW

 2,65 Excl. BTW  3,21 incl. BTW

Nieuw

 10,44 Excl. BTW  12,63 incl. BTW

 8,16 Excl. BTW  9,87 incl. BTW

Staffelkorting
3 - 6  7,75
6 - 9  7,34
9 - 12  6,94

 8,16 Excl. BTW  9,87 incl. BTW

 7,48 Excl. BTW  9,05 incl. BTW

Kit bij De Afbouwbaas

Kit is vrijwel in iedere klus onmisbaar! Natuurlijk is het wel belangrijk dat de juiste kit wordt gebruikt bij de klus die jij gaat doen. Ben jij op zoek naar professionele kit voor jouw klus? Dan ben je bij de Afbouwbaas aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse soorten kitten die je voor verschillende klussen kunt gebruiken. Je kunt de kit gebruiken voor elastische toepassingen, of voor werkzaamheden waar bij vocht- en waterbestendigheid vereist is. Met kit kom je in iedere onbereikbare hoek!

Wat is kit?

Kit is een verzamelnaam voor verschillende dikvloeibare materialen en wordt gebruikt voor afdichting of verlijming in de afbouw fase van een project. Kit komt voor in verschillende soorten en kleuren, zodat er altijd een juiste kit is voor elke klus. Kit wordt aangebracht door middel van een kitspuit, zoals het Den Braven Handpistool HKS12 en de kit blijft na het opdrogen plastisch.

Verschillende soorten kit voor verschillende klussen

Verschillende klussen vragen om verschillende materialen, daarom hebben wij voor jou de nodige keuze binnen iedere soort kitcategorie. In ons assortiment vind je diverse kitten zoals acrylaatkit, siliconen kit, high tack kit en plintenlijm. Deze verschillende soorten kitten hebben allemaal hun unieke eigenschappen. Lees hieronder alles over de beste kit voor jouw klus!

Acrylaatkit

Zo is de Bostik A990 Premium Acrylaatkit uit ons assortiment zeer geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen. De kit kan gemakkelijk open gedeeltes tussen wanden, trappen, plinten, vensterbanken, plafonds en metalen of houten kozijnen vullen. Maar ook is het met acrylaatkit mogelijk om scheuren, schroef- en spijkergaten in wanden en plafonds van beton, hout, hips en metselwerk op te vullen. Bekijk ook de Den Braven Zwaluw Acrylaatkit Anti-Crack.

Siliconenkit

Op zoek naar een goede kit voor badkamers? Dan is de Bostik S960 Siliconen kit vlekvrij zeer geschikt. Deze kit wordt gekenmerkt door het fijne afmessen en de perfecte schimmelvrije afdichting. Door de elastische eigenschappen van siliconenkit is deze breed inzetbaar als voeg- en afdichtingsmiddel bij veel klussen. Siliconenkit is waterbestendig, is bestand tegen hoge temperaturen en is zo ideaal voor badkamers en keukens. Bekijk ook de Den Braven Zwaluw Siliconenkit en Weberseal S – Siliconen kit.

High tack kit

In ons assortiment vind je ook Bostik H980 Premium High Tack. Deze kit is zeer geschikt voor veeleisende klussen. Eén van de belangrijkste kenmerken van de High Tack kit is dat het een hoge aantrekkingskracht heeft na het bevestigen. Hierdoor kan direct een sterke verbinding tot stand gebracht worden. Bekijk ook de Den Braven Zwaluw High Tack.

Plintenlijm

De plintenlijm bij De Afbouwbaas is de Bostik Plintenlijm Kit en is zowel te gebruiken als kit en als lijm. Ook is deze plintenlijm overschilderbaar met de meeste watergedragen verven en alkydharslakken. Plintenlijm heeft een goede hechting op verschillende materialen plinten en profielen van steen, hout, mdf, rvs, pvc of aluminium op materialen zoals beton, baksteen, steen en stuckwerk. Ook voor verlijmingen op oneffen ondergronden is plintenlijm ook uitermate geschikt.

Kit kopen bij De Afbouwbaas

Wil je kit kopen? Welke kit je ook nodig hebt, je vindt het bij de Afbouwbaas! Wij zijn dé online webshop voor het bestellen van kit. De Bostik kitten in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor de perfecte afwerking. Naast kit vind je ook andere afwerkmaterialen in ons assortiment zoals tegellijm, egaline, pvc lijmen en waterdichting. Daarnaast heeft De Afbouwbaas een perfecte service en snelle levering. Bestel jij vóór 12:00 uur? Dan leveren wij jouw bestellen de volgende dag al bij je thuis of op de zaak. Heb jij vragen of wil je meer informatie over kitten? Neem gerust contact met ons op!

Hulp nodig?