Toont alle 3 resultaten

 15,75 Excl. BTW  19,06 incl. BTW

Vanaf  21,20 Excl. BTW  25,65 incl. BTW

 39,56 Excl. BTW  47,87 incl. BTW

Waterdichting | De Afbouwbaas

Waterdichting is van groot belang voor alle gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterdichting voor: daken, zwembaden, badkamers en kelders. Een goede dichting zorgt ervoor dat ruimtes ondoordringbaar zijn voor water (vaak ook gas). Wordt dit niet goed gedaan? Dan kunnen er veel onnodige kosten ontstaan, zoals waterschade. Zorg er dus altijd voor dat je nauwkeurig te werk gaat met de waterdichting! Want als het wel goed gebeurt, kun je er jarenlang mee vooruit!

Profiteren van de juiste voorbereidingen!

Bij een nieuwbouw- of renovatieproject begrijpen wij natuurlijk dat je niks over het hoofd wilt zien, dit komt namelijk wel eens voor tijdens de voorbereiding. Daarom staan hieronder een aantal belangrijke vragen die betrekking hebben op het kiezen van een goede waterdichting:

  • Welke waterdichting past het beste bij de desbetreffende ruimte?
  • Moet de ruimte bestand zijn tegen hoge waterdruk?
  • Hoe snel droogt de waterdichting?
  • Wat moet de verwerkingstemperatuur van de ruimte zijn?
  • Hoeveel kilogram heb ik precies nodig?
  • Is de ruimte überhaupt geschikt? Vetvrij, bacterievrij, stofvrij en andere oneffenheden weggewerkt.
  • Is naast waterdichting ook nog een ander product noodzakelijk? Bij de Atlas WODER E heb je bijvoorbeeld ook nog Atlas kimband

Dit zijn een aantal vragen die je tegenkomt tijdens de realisatie van je nieuwe project. Komen er toch nog andere vragen in je op? Twijfel dan niet en stuur onze specialisten een berichtje!

Gebruiksvriendelijke waterdichting voor een snel en gewenst resultaat

De producten van de Afbouwbaas zijn makkelijk te gebruiken en daarom ook zeer geschikt voor mensen met weinig tot geen ervaring. Neem contact op met de professionals van De Afbouwbaas, zodat je zeker weet dat je alle benodigdheden hebt voor je nieuwe project! Dit kun je gemakkelijk doen via Whatsapp, per mail of door te bellen naar 0546 30 70 00. Zij beantwoorden graag al je vragen over waterdichting, maar ook voor informatie over andere afbouwproducten kun je bij ze terecht!

Hulp nodig?