Toont alle 8 resultaten

Uitverkocht

Tegel levelling systeem

Fix Plus Levelling Clips 1,5 mm

Vanaf  8,10 Excl. BTW  9,80 incl. BTW

Uitverkocht

Tegel levelling systeem

Fix Plus Levelling Clips 2 mm

Vanaf  7,68 Excl. BTW  9,29 incl. BTW

Tegel levelling systeem

Fix Plus Levelling Clips 3 mm

Vanaf  8,76 Excl. BTW  10,60 incl. BTW

Uitverkocht

Tegel levelling systeem

Fix Plus Levelling Keggen

Vanaf  15,86 Excl. BTW  19,19 incl. BTW

Tegel levelling systeem

Fix Plus Starters Kit 100 BASIC

 24,71 Excl. BTW  29,90 incl. BTW

Tegel levelling systeem

Fix Plus Starters Kit 250 BASIC

 49,54 Excl. BTW  59,94 incl. BTW

Tegel levelling systeem

Fix Plus Twist Starters Kit 100 Stuks

 18,63 Excl. BTW  22,54 incl. BTW

Tegel levelling systeem

Fix Plus Twist Starters Kit 300 stuks

Vanaf  44,66 Excl. BTW  54,04 incl. BTW

Tegel levelling systeem

Om een mooie vlakke vloer te realiseren is het aan te raden om met een tegel levelling systeem te werken. Een tegel levelling systeem zorgt er voor dat tegels niet kunnen na zakken als de lijm nog niet hard is. Ben jij op zoek naar een tegel level systeem? Bij de Afbouwbaas verkopen we level systemen van het merk Rubi en Fix Plus.

Tegel levelling systeem starterskit

Een tegel levelling systeem – ook wel tegel nivelleersysteem genoemd – zorgt ervoor dat je tegels vlak en strak kunt aanbrengen zonder stekende randen en hoeken. In het assortiment van de Afbouwbaas vind je speciale tegel levelling systeem starterskits.

In deze starterskit zitten clips, keggen en een fixeer tang: alles wat je nodig hebt voor het nivelleren van tegels! Met gebruik van dit systeem kan iedereen – ook de doe-het-zelver – een professionele tegelvloer leggen. De levelling clips in de starterskit bepalen de breedte van de tegelvoegen. De starterkits in ons assortiment bestaan uit:

Uiteraard zijn de levelling clips en keggen bij ons ook los van elkaar te bestellen! Een tegel nivelleersysteem dient als extra hulp voor een strak eindresultaat. Hiervoor is het wel belangrijk dat de ondergrond vlak is. Is de ondergrond nog niet vlak? Dan raden wij aan om eerst te beginnen met het egaliseren van de vloer, om vervolgens een dag later te starten met de tegelklus met hulp van een Fix Plus of Rubi tegel levelling systeem.

Snelle levering en uitstekende service bij de Afbouwbaas

Tegel level systeem bestellen? De Afbouwbaas is dé online webshop voor het bestellen van tegel levelling systemen. Naast tegel nivelleersystemen vind je in onze webshop ook andere afwerkmaterialen zoals bijvoorbeeld egaline, tegellijm en gereedschap.

Je bestelt dus eenvoudig je totaal pakket om een mooi betegelde vloer te realiseren. De producten bestel je eenvoudig in onze webshop.

De prijzen worden zowel inclusief als exclusief BTW bij de producten getoond. Op die manier kun je de prijzen snel zien en hoef je dit niet zelf uit te rekenen! Afwerkmaterialen kopen was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer jij bestel voor 12:00 uur, ontvang je de volgende werkdag jouw bestelling al in huis of op de zaak! Wil je meer informatie over tegel levelling? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar!

Hulp nodig?