Toont alle 2 resultaten

Vanaf  74,37 Excl. BTW  89,99 incl. BTW

 41,31 Excl. BTW  49,99 incl. BTW

 

UNIFLO® | Specialist in Watergedragen Coatings

Welkom bij UNIFLO, dé bron voor vernieuwende watergedragen coatingsystemen. UNIFLO is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige coatingoplossingen voor vloeren en wanden, die zowel praktisch als stijlvol zijn. Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop Afbouwbaas, waar u een uitgebreid assortiment UNIFLO-coatings kunt ontdekken voor al uw afwerkingen.

UNIFLO Producten

UNIFLO biedt een uitgebreide selectie van watergedragen coatings, waaronder:

  • Vloer- en wandcoatingsystemen: Onze coatings zijn ontworpen om vloeren en wanden te beschermen en te verfraaien. Ze zijn bestand tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor drukke omgevingen.
  • Troffelvloersystemen: Onze troffelvloersystemen bieden een robuuste en slijtvaste oplossing voor industriële en commerciële toepassingen.

Vernieuwing en Kwaliteit

Bij UNIFLO streven we voortdurend naar vernieuwing in onze producten om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. UNIFLO legt de nadruk op het leveren van hoogwaardige coatings die aan de verwachtingen van kwaliteit en prestaties voldoen.

Waar te Koop

U kunt onze hoogwaardige UNIFLO-coatings vinden exclusief kopen bij Afbouwbaas.nl

Kies UNIFLO voor vernieuwende en hoogwaardige coatings die aan uw behoeften voldoen. UNIFLO is uw partner voor functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes.

Hulp nodig?