fbpx

Hoeveel egaline heb ik nodig per m2?

Hoeveel egaline heb ik nodig per m2 | Blog | De Afbouwbaas

Hoeveel egaline je nodig hebt per m2, hangt af van de laagdikte. Omdat iedere vloer anders is, kan de hoeveelheid egaline die je nodig hebt per m2 sterk van elkaar variëren. Wanneer je bijvoorbeeld een betonnen hebt die heel ruw, schuin of ongelijk is, zal er veel meer egaline nodig zijn. Wil je precies weten hoeveel egaline jij nodig hebt voor jouw klus? Bij de Afbouwbaas kun je gebruik maken van de egaline calculator. Hiermee bereken je eenvoudig hoeveel egaline jij nodig hebt voor het egaliseren van je vloer

Weten hoeveel egaline jij nodig hebt?
Bereken hier hoeveel egaline jij nodig hebt voor je klus

Dikte van de egaline vloer

Egaline is speciaal bedoeld voor het uitvlakken van ondergronden en kan daarom vrij dun aangebracht worden. Egaline vloeren dikker dan 2 tot 3 centimeter zul je in de praktijk dan ook niet snel tegenkomen. Meestal is de dikte van een egaline vloer zelfs maar 1 tot 2 mm dik. De precieze dikte van de egaline vloer hangt af van de ondervloer en het type egaline.

Ga jij zelf aan de slag met het egaliseren van je vloer? De Afbouwbaas beschikt over een topkwaliteit assortiment met diverse soorten egaline van verschillende merken zoals Atlas, Uzin en Bostik. Dit zijn merken welke geschikt zijn voor de doe-het-zelver als voor de professional. De Afbouwbaas is dé online webshop voor het bestellen van egaline. Bestel je voor 12:00 uur, dan ontvang je de bestelling de volgende werkdag al in huis of op de zaak!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hulp nodig?